Turn

Er du turner, men ønsker å bruke enda mere tid på idretten din.
Tenk om du kunne gått på en skole hvor undervisningen var å turne!
Med utgangspunkt i et samarbeid med STAG turn har vi på trappene et opplegg for troppsturnere som ønsker å kombinere troppsturn med folkehøyskole.

 

Rett over veien for skolen vår, får vi i disse dager ferdigstilt Norges flotteste og nyeste turnhall. Dette er hjemmebanen til lokale turnklubben STAG, en tungt meritert klubb, med mange dyktige turnere i stallen.
Denne hallen blir ditt klasserom dette skoleåret.

Som elev på turnlinja vil du bli fulgt opp av dyktige trenere i norgestoppen. Christer Lie – 3 ganger norgesmester i troppsturn vil ha trening med deg og dine medelever 3 dager i uken.

På timeplanen, vil du i tillegg ha en dag med fellesfag, samt en dag sammen med elvene på linja KRIK Urban Jungel, hvor du vil få prøvd bl.a. surfing og skating.

 

Utover dette står det også en studietur på planen. Turen går til eksotiske Sør-Afrika hvor vi tilbringer drøyt to uker med tilgang på noen av verdens beste surfebølger. I tillegg vil du få oppleve snorkeling, idylliske strender, flotte menneskemøter og ikke minst, innsikt i en annerledes kultur og et større perspektiv.

Ønsker du mere informasjon, ikke nøl med å ta kontakt.

Håper vi hører fra deg!

 

Kontakt hovedlærer på Turn

7 + 2 =

Hovedlærer Troppsturn

Audun Kristiansen
Mobil: 99 04 16 03
Mail: ak@stavernfhs.no

Ta gjerne kontakt med læreren om du har noen spørsmål.

Klikk her for å lære mer om de ansatte