Boforhold og fasiliteter

 

Skolebygg og fellesområder

Stavern folkehøyskole er en stor skole med mange bygg. Det første som imidlertid slår èn da man kommer inn på tunet, er den fantastiske beliggenheten og det nydelige parkanlegget som omgir skolen. Midt i skolegården finner du høye, flotte trær. De fleste rom har nettopp dette som sin utsikt. Mye grøntarealer og Staverns berømte godvær setter rammen for bygningene. Vi har også fotballbane, sandvolleybane og rikelig med parkeringsplasser. Skolen ligger forøvrig bare noen minutters gange fra Stavern sentrum hvor du finne cafeer, butikker og fine maritime anlegg langs hele fjorden. Du finner mer informasjon om byen og nærmiljøet her.

 

Boforhold 

Som elev bor du på skolen i nesten et helt år. Da er det viktig å bo godt!

Vi tror både skolemiljø, læring og generell trivsel er avhengig av at man har gode boforhold. På Stavern fhs er vi stolte av å kunne tilby god standard på våre rom, bad, felles oppholdsrom og kjøkken. Det er likevel noe forskjell på standarden i og med at det nesten er 100 års forskjell mellom det eldste og det nyeste bygget. Prisene vil gjenspeile dette. 

 

Det finnes i alt 9 internater fordelt på 4 bygninger. Hvert internat har ett felles oppholdsrom, med en liten kjøkkenkrok med kjøleskap og vask. Alle rom har vask og alle rom på de nyere internatene har også bad på rommet. For øvrig deler man bad med dem man bor på internatet med. 

 

 

Vi tilbyr følgende rom:

Enkeltrom med eget bad

Dobbeltrom med eget bad

Enkeltrom med bad på gang (internatene har 2 separate dusjer og toaletter som deles av 8-10 elever)

Dobbeltrom med bad på gang (internatene har 2 separate dusjer og toaletter som deles av 8-10 elever

 

Kontakt oss

5 + 15 =

Stavern Folkehøyskole

 

Ring oss på 33 15 68 00

Send mail til post@stavernfhs.no

Helgeroveien 102, 3294 Stavern

 

Frikirken
Skolen eies av Den Evengelisk Lutherske Frikirke