Ledige stillinger

Stavern folkehøyskole er en kristen internatskole, eid av Den Evangelisk Lutherske Frikirke. Skolen har en bred faglig profil innenfor områdene friluftsliv, idrett, solidaritet, teater og musikk. Skolens elevtall er på 124 elever. I tillegg til ordinær folkehøyskole driver Stavern folkehøyskole en utstrakt sommerutleie for flere av de største kristne stevnene i landet, samt en betydelig cateringvirksomhet.

Våre tilsatte må arbeide i samsvar med skolens kristne målsetting.

Linjelærer “Blålys 113”

Vi utvider vår populære Blålys linje med en ekstra linje med særlig fokus mot helsefag. Eksisterende linje døpes om til Blålys 112, og linjelærene på Blålys 112 og 113 vil samarbeide om å skape et best mulig tilbud for våre Blålys-elever. Har du helsebakgrunn og kunne tenke deg en jobb på folkehøgskole, så har du drømmejobben her! Våre linjelærere har stor frihet til å utforme undervisningen i tråd med egen kompetanse, nettverk osv. Som linjelærer vil du få kontaktlæreransvar for elevene på Blålys 113. Selve linjelærerstillingen er 75%, men det er gode muligheter for 100% stilling i kombinasjon med andre arbeidsoppgaver.

Dersom du har erfaring som ambulansepersonell, intensivsykepleier, akuttmedisin og/eller annen relevant helsefaglig bakgrunn vil vi gjerne høre fra deg. Undervisningserfaring i en eller annen form er en fordel, men ikke et krav. Folkehøgskole er mye mer enn linjefaget, så personlig egnethet til sosialpedagogisk arbeid vil bli vektlagt. Vi tilbyr lønn etter tariff og/eller avtale. Grunnet kjønnsbalansen i vårt pedagogiske personale oppfordres særlig kvinner til å søke.

Søknadsfrist: 5.mai 2019

Internatleder

For skoleåret 2019/20 ser vi etter deg som kan styrke den sosialpedagogiske virksomheten vår – for eksempel den biten som handler om internatet som sosialfaglig arena. I dette ligger det også et spesielt ansvar for oppfølging av elever som trenger å “bli sett” litt ekstra, uavhengig om årsaken er fysisk eller mental. Vi ønsker å finne deg som tenker at noe fellesundervisning i kristendom og andre viktige tema er en spennende utfordring. I tillegg ønsker vi å sette av en viss del av stillingen som en prosjektstilling for å utvikle en “botreningslinje” med planlagt oppstart høsten 2020. Som internatleder hos oss vil du få stor frihet til å prioritere og løse oppgavene i tråd med egen kompetanse og “passion”. Vår internatleder tilhører IKV-avdelingen, men deltar også på lærerråd for å sørge god kommunikasjon mellom avdelingene. Personlig egnethet og relevant erfaring vil vektlegges sterkt.

Pga permisjoner hos oss utlyses stillingen som et 1-årig engasjement i 80% stilling, med gode muligheter for fast ansettelse fra høsten 2020. Lønn etter avtale. Grunnet kjønnsbalansen i pedagogisk personale oppfordres kvinner til å søke.

Søknadsfrist: 26. april 2019

 

Informasjonsmedarbeider

Kunne du tenke deg å jobbe ca 30% på en folkehøyskole med markedsføring, sosiale medier, søkermotoroptimalisering osv? I så fall er drømmejobben ledig i Stavern. Vi trenger deg som kan fungere som gravende journalist og plageånd for å få tak i de gode fortellingene, filmene og bildene fra elever og lærere ved en av Norges beste folkehøyskoler – for så å omsette dette til god PR for skolen vår. Vi håper også at du kan inspirere, motivere og veilede oss som jobber her til å bli enda bedre til å markedføre vår egen arbeidsplass via sosiale medier. Dersom du i tillegg kan skryte på deg å kunne noe webdesign og bruke software som f.eks. InDesign, ja da vil vi mer enn gjerne høre fra deg!

Det er gode muligheter for at engasjementet kan bli fast stilling fra høsten 2020, og da muligens i en høyere stillingsprosent i kombinasjon med valgfag og/eller andre arbeidsoppgaver. Lønn etter avtale. PS, vi er også i interessert i å høre fra deg som evt. kan hjelpe oss med disse oppgavene gjennom eget firma.

Søknadsfrist: 26. april 2019