Demo

Vi tar dykkerlappen

Det ligger i menneskets natur å være misunnelig. Misunnelig på ting vi ikke kan, ting vi ikke har og ting vi ikke forstår. Vi har alltid ønsket å kunne fly like mye som å puste under vann.
 

Fra Stavern til London

Anna Eline Østgård Berg begynte på BVS for å sjekke ut om talentet holdt. Nå går hun på ICMP–The Institute of Contemporary Music Performance i London. 
Anna Eline er Vokalist og gitarist, finner frem på flere instrumenter og skriver musikk selv. Hun har bakgrunn fra kulturskolen i Levanger, Nord-Trøndelag, som både elev og lærer og har egentlig alltid hatt stor lidenskap for musikk. 
 

Viva La Vida

Tekst: Theodor Gunther Chapman (20) Bærum. 
Jeg går på Stavern Folkehøyskole på linjen Volontør Ecuador – bistand og global forståelse.
Det har vært det beste jeg har gjort så langt i livet mitt og jeg har lyst til å fortelle deg hvorfor.
 

Grand West Coast Tour

Tekst: Connor Roinas, USA
 
As a Norwegian class we spent a week traveling around western and coastal Norway. We started off our trip by going to the town of Kongsberg where we learned about the mining history of the city.
 

Stavern FHS - Best i test!

Stavern FHS Best i test!
EPSI-Rating foretar hvert år bransjeundersøkelser for å måle kundetilfredshet blant publikum. I år, som tidligere år, kom folkehøyskolene i Norge best ut av alle landets utdanningsinstitusjoner. Og, blant de fremste finner man Stavern folkehøyskole.
 
På de viktigste faktorene, Produktkvalitet, Servicekvalitet, Verdi for pengene og Kundetilfredshet scorer Stavern FHS 5-8 prosentpoeng høyere enn gjennomsnittet for folkehøyskolene.

En våt hverdag

Tekst: Eirik Blindheim (21), Sula
Rett før sommerferien i fjor satt jeg og lurte på hva jeg skulle gjøre til neste år. I Sula Frikirke kom jeg over en plakat om Stavern Folkehøgskole. Helt spontant sendte jeg inn en søknad uten å vite helt hva jeg gikk til. Etter et halvt år på Stavern Folkehøgskole angrer jeg ikke ett sekund.
 

Master Class med Ane Dahl Torp

Etter mye forberedelse, innstudering og øving fikk elevene en hel dag sammen med en av landets fremste skuespillere; Ane Dahl Torp. Elevene har nå vært på teaterlinja et halvt år og det var tid for å gire opp og gi dem en smak av hvor lista skal ligge...
 

Hva skal du til neste år?

Tekst: Maria Flåten (20) Øksfjord
Vinterferien er over, og vi er kommet til midten av mars. Midt oppi tentamener, lekser og russeforberedelser -og datoen 15.april nærmer seg med stormskritt. Du bekymrer deg kanskje over hvor fort tiden har gått (og jeg kan love deg at neste halvår kommer til å galoppere av sted.) Snart er du ferdig med videregående, og spørsmålet på alles lepper er: «hva skal du gjøre til neste år?». Hva gjør du når svaret er «jeg har ikke peiling…»?
 

Norwegian on tour

Tekst: Christina Kühn (19) Germany and Karlijn Ploeg (18) Netherlands
 
As the Worldclass is studying and experiencing Norway, it was amazing to also explore Norway by traveling around. For one week we’ve been driving through the mountains and visited a few cities at the south-west coast. We would like to share some pictures and stories of this unforgettable trip.
 

Puls på Surfekurs

Tekst: Sara Bjerkestrand, Porsgrunn
 
Helt i starten av oppholdet på Bali fikk vi et to-dagers surfekurs med Rip Curl surfeskole. Dette var noe mange hadde gledet seg til, da Bali er et kjent surfeparadis, og surfing var nytt og spennende for de fleste av oss. Den første dagen av kurset ankom vi surfeskolen ganske tidlig om morgenen, og begynte å fylle ut litt papirer. Så fikk vi hver vår t-skjorte vi skulle surfe i, og smurte oss inn med solkrem med høy faktor, begge deler for å hindre solbrenthet. Hjelm fikk vi også...
 
 

Stavern folkehøyskole | Helgeroveien 102 | 3294 Stavern

Tlf: 33 15 68 00 | Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Powered by Warp Theme Framework