Demo

Elevlaget

Elevstevnet 18 august 2018

Vi ønsker alle jubilanter velkommen til elevstevne på Stavern folkehøyskole.
 
Stevnet i år arrangeres som et heldagsstevne lørdag 18 august. Dvs. at det ikke er noe program i regi av skolen på fredag og søndag. De som ønsker å overnatte fra fredag til lørdag og/eller over til søndag er hjertelig velkommen til det.
 
Program for lørdagen og priser for helga kommer etter hvert.
 
 
Kullene som gikk 1947/48, 1957/578 1966/78, 1992/93, 2007/08 og 2012/13. er spesielt innbudt.
Det er en god tradisjon for flere kull å treffes jevnlig, så vi håper de benytter sjansen i år også. Velkommen til Elevstevnet 2017!
 
Påmelding til Stavern folkerhøyskole Fredtun, Helgeroveien 102, 3294 Stavern.  E-post:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tlf. 33 15 68 00. 
Det er en utfordring å ha riktig adresse på alle tidligere elever. Sitter du på adresselister fra ditt kull, så send dem gjerne til oss.
 

Fredtunlaget

Har man først vært innom Fredtun ett år av livet, vil man være preget av det så lenge man lever. Minnene og kontaktene som ble knyttet den gangen vil forhåpentligvis berike livet videre. Alle som har vært elev på Fredtun får et livslangt medlemskap i Fredtunlaget, og det koster deg ingen ting!
 
For å ivareta kontakten mellom Fredtun og tidligere elever, har vi Fredtunlaget eller Elevlaget som det også kalles. Styret består av representerer fra flere tidligere elevkull, og er ikke ansatt ved skolen. De jobber frivillig og hovedoppgaven deres er å arrangere Elevstevnet hvert år - et slags jubileumsstevne for tidligere elever å komme sammen og mimre om den gang de selv var elever. I tillegg jobber de med å ivareta kontakten mellom tidligere elever og de som går på skolen nå.

Meld deg på elevstevnet

4 + 3 =(number)?
Answer :(*)
 

 

Frikirken

Skolen eies av Den Evangelisk Lutherske Frikirke

Stavern folkehøyskole | Helgeroveien 102 | 3294 Stavern

Tlf: 33 15 68 00 | Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Powered by Warp Theme Framework